top of page

Gravid

Dette er en tid som mange kan synes er vanskelig og tung, noen synes den er helt topp og noen synes den er magisk! Uansett så er kroppen helt utrolig!! Tenk at det går ann å lage ett lite menneske! Er du litt tvil om det er verdt å ta bilder av deg og den voksende magen? Jeg mener at du aldri kommer til å angre på at du har gjort det, bare at du ikke gjorde det.... Hos meg kan en velge mellom 2 forskjellige gravid-fotograferinger.

Nysgjerrig på å vite mer?  Les mer under her.

Fotograferingen skjer mellom uke 28-35 ca.

©
DSC_3410.jpg

Nyhet!

 

Jeg har stort ønske om at flere skal gå og få tatt bilder av den fine gravid-magen sin, forevige tiden så de kan se tilbake på bildene senere. Derfor har jeg dette tilbudet som i første omgang varer ut 2022. Bestiller du nyfødtfotografering får du tilbud om denne fotograferingen gratis.

(Må betale hele beløpet for nyfødt-fotograferingen før vi tar gravid-bildene.) Ønsker du å "oppgradere" til "Meg og mirakelet i magen", så trekker vi av fotograferingesprisen.

 

Ta kontakt for mer info!

Den ene gravidfotograferingen er denne som er "enkel", her kommer du ferdig stelt på hår og sminke. 

Du kan ta med egne klær, eller låne hos meg.

Jeg har stort utvalg i kjoler, og noen andre klær.

Vi tar gjerne bilder både ute og inne om ønskelig.

Partner og barn er hjertelig velkomne til å være med!

 

985 kr 

Det er kun for fotografering. For mer informasjon om priser og produkter, trykk her.

_DSC3936-Edit-2-Edit-Edit-Enhanced.jpg

"Meg og mirakelet i magen".

Har du lyst å ta gravidbilder og synes det er styr og stelle deg selv? Da velger du denne "pakken"... I samarbeid med en utrolig flink negledesigner og en like dyktig frisør og make up artist tilbyr vi denne fantastiske muligheten! Kom som du er så blir negler, sminke og hår stelt i en koselig og trivelig atmosfære i studioet mitt. Vi disker opp med drikke og snacks! Kjoler er det mange å velge i, ønsker du å ta med noe så gjør du det så ser vi hva som brukes.

2800 kr 

Dette er for stell av negler, hår, sminke og 3 høyoppløselig filer, kan kjøpe ut flere om en ønsker det.

Se pris på produkter og andre priser her.

_DSC7320-Edit.jpg
bottom of page